Anala lekar

   sex porno 1 Comments

anala lekar

Undrar bara om det är någon fler här inne som kan uppnå orgasm enbart av att stimulera anus och ändtarmen? Jag kan. Mina erfarenheter till trots har jag ju inte alltid varit ett proffs på analsex, utan jag var en gång nybörjare på anala lekar. Och, det är just min absolut första anala. Anala lekar - vad kan man göra och hur skönt är det egentligen? Som de flesta vet så älskar jag analt. Både när jag har sex och när jag onanerar.

Anala lekar - och samlevnad

Därifrån var det inte heller lång till anus och snart hade hennes tunga nått fram ända dit, för första gången någonsin. När hon kom tillbaka var hon iklädd enbart ett par nya, superminimala stringtrosor och ett par nätstayups samt högklackade skor. Sen gjorde hon ett uppehåll men bad mig stå kvar. Hon ledde mig till sängen och jag uppmanades att lägga mig platt på ryggen, så platt det nu gick med kuken rakt upp. En mycket mer intensiv orgasm. Det blänkte emellan av kåtsav och lust. anala lekar

Anala lekar - Sex

Vid det laget var jag stenhård och ådrig igen. Vilken sorts stimulering i och runt anus vi gillar är väldigt individuell. Som avsändare står bara O. Efteråt sjönk vi ihop tillsammans och somnade efter en stund med allt kladd kvar mellan våra ben. Renlighet är A och O så varför inte ta förspelet i duschen innan?!